Acasa COLECTARE ORGANIZATA - PERSOANE JURIDICE
» Cine suntem?
» Cu ce ne ocupăm?
» De ce colectare?
» Legislaţie
» Ce cartuşe colectăm?
» Cum se procedează?
» Transportul
» Întrebări frecvente
» Partenerii noştri
» Alţii despre noi
» Galerie
» Link-uri utile
» RE-gândiţi
» Magazin de cartuşe
» Recomandaţi-ne
» Contact
» Newsletter
 
abonare
dezabonare

Mobil: 0722-554-249
E-mail:
cartusegoale@tinfactory.ro

Declaratia de politica referitoare la calitate si protectia mediuluiAlţii despre noi

« Fiind o societate in care se ruleaza o cantitate mare de documente si implicit de cartuse de imprimanta, aveam nevoie de o colaborare in vederea reciclarii/valorificarii cartuselor goale.
Acesta colaborare ne-a ajutat sa indeplinim in primul rand obiectivul privind valorificarea acestor deseuri in conformitate cu cerintele legale in vigoare.
Totodata prin participarea la proiectul “Donati cartuse goale pentru UNICEF, impreuna ii putem ajuta pe copii”. am indeplinit si unul dintre obiectivele sistemului de management al responsabilitatii sociale pentru care detinem certificarea SA 8000, respectiv am participat la ajutorarea unor persoane cu necesitati ceea ce ne ofera un motiv de implinire sufleteasca.
Va multumim pentru oportunitatea oferita. »
Cristina Jancso SC COMPREST SA Brasov
« Ne bucurăm să împărtăşim experienţa noastră pozitivă, care a rezultat din colaborarea noastră de câţiva ani cu firma dumneavoastră, într-o activitate care are o dublă finalitate:
aceea de ne alinia la standardele moderne în ceea ce priveşte managementul deşeurilor, nu foarte bine înţeles şi nici prea bine aplicat încă în ţara noastră, şi aceea de a face un gest de caritate care să demonstreze că ne pasă şi de alţii, mai precis de copii, care reprezintă, de fapt, viitorul nostru al tuturor.
În concluzie, nu am avut decât de câştigat din această experienţă şi, în plus, am avut plăcerea să constatăm că relaţia noastră de colaborare, care durează deja de ceva vreme, este guvernată de bună înţelegere, promptitudine şi profesionalism. »
ing. Raluca Şponor,
Serviciul Tehnologia Informaţiei, Automatizări şi Comunicaţii, SC COLTERM SA.
« Suntem firmă certificată ISO şi cu greu v-am găsit în faza pregătirii dosarului. Sunteţi una dintre puţinele firme care se ocupă de aşa ceva în mod legal şi oferă şi documentele acceptate de sistemul de management ISO. Suma pe care o primim nu este pentru noi atât de importantă cât faptul că avem un contract cu voi şi vă putem trimite regulat deşeurile de cartuşe de imprimantă. Ne-am gândit chiar că am putea dona banii primiţi din valorificarea lor la o casă de copii din oraşul nostru. »
Constantin Traian Popescu, Iaşi
« Sunt femeie de serviciu la o instituţie publică şi am observat de mult că se aruncă cartuşele goale la gunoi. Mă tot întrebam dacă n-ar fi bune ele la ceva. Am avut norocul ca finul meu să-mi spună că a citit despre voi intr-un ziar şi aşa v-am sunat. Ce e drept, singura treabă pe care o am e să le adun şi să le pun într-o cutie, învelite în ziare dar alea se găsesc uşor. Apoi primesc banii în câteva zile. Vă mulţumesc că-mi oferiţi ocazia să colaborez cu dumneavoastră, să vă dea Domnul sănătate şi fericire ! »
Alina Stroe, Constanţa
Răspuns la propunerea de participare la proiectul “Donaţi cartuse goale pentru UNICEF, împreuna îi putem ajuta pe copii”:

« Felicitari pentru initiativa dvs. lăudabilă. Vom fi onoraţi să participăm şi noi in cadrul acestui program, acesta având o componentă socială extrem de profundă şi, fără de care, nici o societate nu poate afirma că îndeplineşte cu succes programe de responsabilitate socială corporatistă. »
Dir. Gen. Adj. Mirela Radu, Bucureşti
« Cu dumneavoastră colaborăm de câţiva ani. Cartuşele goale le strângem de prin toate birourile de la noi, iar banii primiţi ne sunt foarte utili, îi folosim pentru fondul de protocol. În felul acesta ştim că avem sucul şi cafeaua pe gratis. Am înţeles că mai nou este chiar interzis să arunci cartuşele la gunoi, aşa că până la urmă facem şi un gest ecologic. Am ales să vă vindem cartuşele goale pe persoană fizică, nu pe firmă, pentru că e mai simplu pentru noi şi nu trebuie să justificăm unde şi pe ce am cheltuit banii. »
Alexandru Popovici, Sibiu
« Lucrez la o companie de stat care foloseşte numai cartuşe originale care se aruncă după folosire. Am auzit de activitatea cu care vă ocupaţi şi datorită internetului v-am găsit foarte uşor. Deoarece sunt administrator IT la firma noastră, le-am spus tuturor că nu le mai dau cartuşe pline decât dacă îmi aduc în schimb cartuşul gol. În felul acesta pot şi să controlez consumul real al cartuşelor (ştiţi cum e la bugetari). Le adun într-o cutie şi vă sun când e plină. Mie personal, îmi place că nu am nici o cheltuială şi nici prea multe de făcut, că altfel nici n-aş fi avut timp să mă ocup de asta. Am calculat cu soţia şi a ieşit că pe cartuşele goale câştig cât pe bonurile de masă. Sper ca minunea asta să dureze. Am înţeles că vă ocupaţi de mult timp cu această activitate şi consider că este ceva stabil. »
Ştefan Muntean, Timişoara
ÎMPREUNĂ FACEM MEDIUL MAI CURAT ŞI VIAŢA MAI SĂNĂTOASĂ !
webforyou 2005 © CARTUSEGOALE Colectare, cumpărare cartuşe goale de imprimante. Toate drepturile rezervate.