Acasa COLECTARE ORGANIZATA - PERSOANE JURIDICE COLECTARE
-
PERSOANE
FIZICE
Lista
cartuselor
Întreprinderi Administraţie
publică
Şcoli Magazine IT Centre
Comerciale
ONG-uri
» Cine suntem?
» Cu ce ne ocupăm?
» De ce colectare?
» Legislaţie
» Ce cartuşe colectăm?
» Cum se procedează?
» Transportul
» Întrebări frecvente
» Partenerii noştri
» Alţii despre noi
» Galerie
» Link-uri utile
» RE-gândiţi
» Magazin de cartuşe
» Recomandaţi-ne
» Contact
» Newsletter
 
abonare
dezabonare

Mobil: 0722-554-249
E-mail:
cartusegoale@tinfactory.ro

Declaratia de politica referitoare la calitate si protectia mediuluiTIN FACTORY SRL

Suntem o companie română cu capital francez, membră a holdingului TIN GROUP.

TIN FACTORY este un pionier incontestabil în domeniul colectării / procesării cartuşelor goale in România. În cei 13 ani de activitate în România, TIN FACTORY a colectat şi a procesat peste 1 milion de cartuşe de imprimantă inkjet şi laser.

Centrul de colectare şi fabrica Tin Factory au peste 50 de angajaţi care anual tratează/procesează peste un sfert de milion de cartuşe. Tin Factory este o unitate care are certificat un sistem de management integrat calitate-mediu-ssm conform standardelor ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001. Compania noastră este de un deceniu prezentă pe piaţa europeană şi participant traditional la cele mai de seamă expozitii europene din domeniul consumabilelor IT.

În activitatea noastră de colectare, colaborăm la scară internaţională cu firme specializate în colectarea şi/sau procesarea cartuşelor goale din aproape toate ţarile Europei, precum şi de pe alte continente, în mod special America şi Asia.

Anul aderării la UE şi ultimele alinieri la legislaţia europeană de protecţia mediului au adus companiei noastre o importanţă deosebit de mare, în mod special datorită obligativităţii legale a colectării si eliminării deşeurilor de echipamente informatice şi de birou în România.

Pentru că suntem o companie social responsabilă şi pentru că ne pasă de comunitatea noastră, contribuţia noastră se manifestă prin popularizarea si dezvoltarea culturii ecologice a refolosirii (folosirii cartuşelor remanufacturate ca alternativă ecologică, mai economică ). Susţinem şi încurajăm colectarea şi reprocesarea industrială a cartuşelor în România, activitate benefică pentru societate, dar şi pentru un cetăţean de rând, atât din punct de vedere ecologic, cât şi economic.

Din luna martie a anului 2007, Tin Factory a declanşat o campanie de anvergură, în sprijinul organizaţiei UNICEF, sub denumirea "Donaţi cartuşe goale pentru UNICEF, împreună îi putem ajuta pe copii", transformând cartuşele goale de imprimantă dintr-un deşeu fără valoare (chiar generator de costuri) într-un ajutor mic, dar preţios, pentru proiectele UNICEF în domeniul educaţiei, sănătăţii şi protecţiei copiilor.

Tin Factory este membră a asociaţiei europene ETIRA şi membru-fondator al asociaţiei române ARRC-IT. Activitatea sa este sprijinită de cele mai înalte autorităţi europene şi româneşti din domeniul protecţiei mediului, protecţiei consumatorului şi protecţiei liberei concurenţe.

ÎMPREUNĂ FACEM MEDIUL MAI CURAT ŞI VIAŢA MAI SĂNĂTOASĂ !
webforyou 2005 © CARTUSEGOALE Colectare, cumpărare cartuşe goale de imprimante. Toate drepturile rezervate.